Kozakken Boys haalt flink uit bij Rijnsburgse Boys

19:42, 27-09-2014 / Laatste Update: 13:41, 13-12-2023

RIJNSBURG – In de topklasse  blijft Kozakken Boys koploper. De Werkendammers haalden zaterdagmiddag flink uit in de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Het werd 1-5 voor de Brabanders.

De mannen van trainer Danny Buijs keken in Rijnsburg na een kwartier wel tegen een 1-0 achterstand aan. Maar Nasser El Khayati en Berry Powel bogen de stand om naar 1-2. Powel deed dat uit een strafschop nadat Leon Bot was neergehaald. Nog voor rust vergrootte Leon Bot zelf de score naar 1-3.

Na rust controleerde Kozakken Boys het duel en een kwartier voor tijd zorgde Berry Powel met een omhaal er voor dat de wedstrijd definitief gespeeld was (1-4). Invaller Sjoerd van der Waal, die na een langdurige blessure eindelijk weer  speelminuten kreeg, zorgde in de laatste minuut voor de 1-5 eindstand.