Van Bronckhorst: '2 punten verloren en dat was niet nodig'

Martijn Baars • 01:19, 15-10-2017 / Laatste Update: 02:11, 06-01-2024

Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord hield zich na de doelpuntloze gelijkspel (0-0) tegen PEC Zwolle op de vlakte.

,,Dit zegt niks over onze wedstrijd dinsdag in de Champions League tegen Shakhtar'', verzekerde hij bij FOX Sports. ,,We hebben nu gewoon 2 punten verloren. En dat was niet nodig geweest.''

'Niet goed'

Van Bronckhorst erkende dat zijn ploeg niet op het vereiste niveau had gespeeld. ,,In de 1e helft waren we onrustig en ongeduldig in balbezit. Ons positiespel was niet goed. Na de rust ging het een stuk beter. We kregen genoeg grote kansen, maar scoorden niet.''

'Vorig seizoen wonnen we'

Aanvoerder Karim El Ahmadi reageerde teleurgesteld op het magere resultaat. ,,Thuis moet je gewoon winnen van PEC Zwolle. Dat hebben we niet gedaan en dat is dus niet goed. In de 1e helft was ons tempo te laag. Na de rust benutten we enkele mooie kansen niet. Vorig seizoen speelden we soortgelijke wedstrijden, maar die wisten we toen wel in de 2e helft nog te winnen. Dat lukt ons nu nog niet echt.''