'Gio' wóest na wereld van verschil bij Feyenoord

Bart van der Wijst • 01:30, 10-09-2017 / Laatste Update: 13:55, 07-01-2024

Voor Giovanni van Bronckhorst moet de 2de helft van Feyenoord een hel zijn geweest. De trainer zag hoe zijn ploeg bijna een 3-0 voorsprong weggaf, om uiteindelijk in de slotminuut met 4-2 te winnen. In de 1ste helft domineerde zijn ploeg, in de 2de was het dramatisch. Dit tot ongenoegen van Van Bronckhorst.

"Als je zo'n goede eerste helft speelt en bij rust met 3-0 voor staat, mag de wedstrijd niet meer zo verlopen zoals het hier gegaan is'', mopperde de trainer van Feyenoord.

Beste helft van 't seizoen

Over de 1ste helft was Van Bronckhorst zeer te spreken."Toen lieten we ons beste voetbal van dit seizoen zien'', zei Van Bronckhorst daarover. "Als je dan na rust zakelijk blijft spelen, kan je er nog één of twee goals bij prikken. Maar het contrast was groot, véél te groot. We hebben onszelf in de problemen gebracht. Het was de laatste 10 minuten een gekkenhuis.

We lieten ons naar achteren dringen en kozen in balbezit steeds voor de moeilijke oplossingen. Dat kan niet op dit niveau, dit had ons de wedstrijd kunnen kosten. Je moet er 90 minuten staan, niet 60 of 70.''