Hockeyster Noor Omrani krijgt berichtjes over Feyenoord-vriend: ‘Zorg jij dat Marcus Pedersen weer presteert?’

16 juni 2022

ProShots

Den Bosch-aanvalster Noor Omrani heeft een relatie met Feyenoord-speler Marcus Pedersen. Dat levert haar positieve aandacht op, zoals de uitverkiezing tot spelersvrouw van het jaar. Maar soms ook wordt ze aangesproken op de prestaties van Pedersen, wat natuurlijk een beetje gek is.


"Ik krijg soms wel eens berichtjes van mensen op Instagram: ‘Je vriend is zó slecht bezig. Ga jij ervoor zorgen dat hij weer presteert?", vertelt ze aan Voetbalzone. "Dat doet me wel wat."

Ook als ze vanaf de tribune een Feyenoord-wedstrijd bekijkt gebeuren zulke dingen. "Dan roept iemand dat hij het heel slecht doet. Dan moet ik me echt inhouden. Maar het gaat nu wel oké, hij is er ook aan gewend. Als je iets leuks doet ben je helemaal je van het. Als je dan een fout maakt, krijg je ook echt zure reacties over je heen."

Verliefd
Hoe is dat nou, om als 2 topsporters een relatie te hebben en een huishouden te runnen? "Hij traint voornamelijk ’s ochtends, ik niet dagelijks", legt Omrani uit. "Maar als ik train, dan soms 2 keer op een dag. Zoals dinsdag, dan zien we elkaar eigenlijk de hele dag niet."

En de rit van Den Bosch naar Rotterdam is na zo een trainingsdag ook pittig. Maar: "Als ik verliefd ben op iemand, heb ik daar alles voor over."

Verhuizen
Wat als Pedersen naar een buitenlandse club gaat, verhuist ze dan mee? Dat ligt maar net aan de bestemming, legt ze uit. "Ik wil mijn eigen leven houden. Als ik in een land kom waar ik niet kan doen wat ik leuk vind, wordt het lastig. Spanje is mooi. En dat is voor mij ook het beste, want dan kan ik nog blijven hockeyen."