NEC-publiek vraagt om 'Alles of niets' en krijgt dat laatste

admin • 00:17, 10-08-2019 / Laatste Update: 12:32, 12-12-2023

NEC is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een droevige nederlaag in eigen huis. Het altijd gevaarlijke FC Eindhoven was met 2-1 te sterk in de Goffert.

Het leek in eerste instantie nog van een leien dakje te gaan voor de Nijmegenaren, die na 5 minuten al konden juichen. Van een mooi doelpunt was overigens geen sprake, zegt De Gelderlander. Een corner voor NEC werd zo slecht uitverdedigd, dat Anthony Musamba nog boodschappen had kunnen doen en zijn moeder had kunnen bellen voordat hij de bal tegen de touwen werkte.

Na rust leek het spel van de Nijmegenaren nergens meer op, ondanks de voorsprong. Er werden wat wissels doorgevoerd, maar het gewenste resultaat bleef uit. Sterker nog, FC Eindhoven kwam op gelijke hoogte. Het publiek had de zin 'Alles of niets' nog niet uitgesproken, of het 2e Eindhovense doelpunt werd genoteerd. Niets in Nijmegen dus.