Utrecht heeft Troupée terug tegen Heerenveen, mogelijk basisplaats voor Pierie (16)

19 mei 2017

Proshots

Giovanni Troupée keert terug in de wedstrijdselectie van FC Utrecht. De 19-jarige verdediger is hersteld van de bovenbeenblessure die hij een maand geleden in de competitiewedstrijd tegen Roda JC opliep.

Trainer Erik ten Hag liet weten dat Troupée fit genoeg is voor de return tegen sc Heerenveen in de halve finales van de play-offs voor deelname aan Europees voetbal.

Verzilveren
Utrecht won woensdag de 1e wedstrijd in Friesland met 3-1 en heeft daardoor de eindstrijd in zicht. Ten Hag: ,,Het gaat erom dat we alert zijn en blijven. We hebben een heel goede uitgangspositie. Die moeten we verzilveren.''

16-jarige Pierie
Bij sc Heerenveen is Jeremiah St. Juste mogelijk niet inzetbaar. De verdediger viel woensdag uit met een schouderblessure. Mocht St. Juste niet kunnen spelen, komt er vermoedelijk een plaats vrij voor Kik Pierie. De 16-jarige speler viel woensdag in.

Pas 4 keer gewonnen in 2017
,,Het is een zware opgave, we gaan voor die kleine kans die er is'', aldus trainer Jurgen Streppel. ,,Maar we moeten ook realistisch zijn, we zitten niet in onze beste fase.'' Heerenveen won in 2017 pas 4 wedstrijden.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht