Verdienen deze 5 internationals niet een rentree in Oranje?

4 november 2019

BSR Agency

Ronald Koeman is een bondscoach die houdt van duidelijkheid. Mede om die reden selecteert hij bij Oranje altijd een vaste groep spelers, met slechts af en toe een wijziging. Voor sommige spelers is dit vaak goed nieuws, voor anderen pakt dit minder goed uit.


Welke spelers, die ooit al voor Oranje speelden, zouden dus best in aanmerking komen voor een rentree? We bespreken hier dus spelers die gevoelsmatig totaal uit beeld zijn, maar het best heel goed doen en een prima niveau halen.

Tim Krul - Norwich City (8 interlands)
Na een paar moeizame jaren is Tim Krul (31) met Norwich City weer terug op het hoogste niveau in Engeland. Daar keept hij vast en dat gaat prima. Krul gaf al aan dat hij zichzelf zeker niet minder vindt dan Jasper Cillessen. Moet hij niet een nieuw kans krijgen bij Oranje, al is het maar om hem nog een keer te bedanken voor die penaltyreeks tegen Costa Rica op het WK 2014?Davy Klaassen - Werder Bremen (16 interlands)
Klaassen (26) vertrok als aanvoerder en Europa League-finalist bij Ajax. Kwam bij Everton nooit lekker aan de bak, maar hervond zijn voetbalgeluk in Duitsland. Doet het als centrale middenvelder - dus niet meer als nummer 10 - meer dan lekker bij Werder Bremen. Zal Ronald Koeman af en toe kijken?Jetro Willems - Newcastle United (22 interlands)
Jetro Willems verruilde Eintracht Frankfurt deze zomer voor Newcastle United. Willems begon matig, maar speelt nu bijna wekelijks en kan zich dus staande houden op het hoge niveau van de Premier League. Is de 25-jarige oud-PSV'er niet gewoon een uitstekende linksback voor dit Oranje?Erik Pieters - Burnley (18 interlands)
We hadden voor Erik Pieters het tekstje bij Jetro Willems wel kunnen copy-pasten. Pieters speelt ook elke week in de Premier League, waar hij al 3 assists gaf. Enige verschil is dat Pieters (31) wat jaartjes ouder is. Lijkt volledig uit beeld, maar is dat wel terecht?Anwar El Ghazi - Aston Villa (2 interlands)
Toegegeven: van alle spelers in dit artikel is de rentree van El Ghazi het minst waarschijnlijk. Toch is het gewoon interessant om te zien hoe de oud-Ajacied in de Premier League zijn draai heeft gevonden. Speelt vrijwel altijd bij Aston Villa, de club die hij vorig jaar ook al aan promotie hielp. De concurrentie op zijn positie is bij Oranje moordend, maar laten we de 24-jarige vleugelflister niet helemaal afschrijven!Wie komt er het meest in aanmerking voor een rentree in Oranje?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Alle foto's in dit artikel zijn van het ANP