Waar hebben we in hemelsnaam naar zitten kijken? Heerenveen en Sparta bibberen naar 0-0

11 december 2021

Pro Shots
heerenveen

Waar hebben we in hemelsnaam naar zitten kijken? Deze vraag stelden de televisiekijkers en de journalisten deze zaterdagavond vaak en zeker bij sc Heerenveen tegen Sparta. De keepers deden hun best en slaagden erin om de nul te houden: 0-0.


In het koude Friesland was het een geluk bij een ongeluk dat er geen supporters waren. Die hadden werkelijk waar niets om zich van op te warmen. Op beide doelen waren enkele schoten op doel, maar veel had het allemaal niet te betekenen.

Coremans kon het wel bekoren
Heerenveen was nog het dichtste bij een treffer, maar doelman Tim Coremans van Sparta was de enige in Heerenveen die blij was met de eindstand. Terecht voor deze Coremans overig. Ongeveer 2 jaar geleden keepte hij voor het laatste. Omdat de 1e en 2e doelman geblesseerd zijn bij Sparta moest Coremans keepen.

We zijn wellicht wel op weg naar de meest saaie zaterdag in de Eredivisie ooit. Eerder werd het ook al 0-0 bij FC Utrecht-Go Ahead Eagles. Het volgende affiche PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard spreekt ook niet echt tot de verbeelding.