Wat is er toch aan de hand? AZ geeft makkelijke zege wéér in slotfase uit handen

BSR Agency

admin • 23:55, 17-10-2020 / Laatste Update: 03:37, 07-01-2024

AZ heeft na een bizarre slotfase opnieuw 2 punten weggegeven. Lang was er geen vuiltje aan de lucht voor de Alkmaarders, maar VVV kwam in de slotfase op gelijke hoogte: 2-2.

De doelpunten van AZ vielen in de 1e helft. Jesper Karlsson opende de score en Calvin Stengs zorgde voor de 2-0. AZ moest nog voor de rust met 10 man verder toen Jonas Svensson met rood van het veld moest na een tackle van achteren op Joshua John.

Evert Linthorst maakte in de 86e minuut 2-1. 2 minuten later kregen de Limburgers een strafschop na vasthouden door nieuwkomer Bruno Martins Indi. Giannis Giakoumakis schoot de strafschop binnen.