Wééér geen doelpunt voor PSV tegen Augsburg

admin • 19:41, 06-08-2017 / Laatste Update: 02:46, 06-01-2024

PSV en doelpunten zijn de laatste wedstrijden geen goede combinatie. Nadat de ploeg van Phillip Cocu tegen NK Osijek al 2 wedstrijden niet wist te scoren, lukte dat tegen FC Augsburg ook niet.

Een nieuw verlies leverde het PSV niet op; de Bundesliga-club wist het net ook niet te vinden. Zo eindigde de sparringswedstrijd in 0-0.

Jeugd

Cocu gaf in het oefenduel, waar Davy Pröpper en Luuk de Jong ontbraken, veel jeugdspelers de kans. Zij hielden dus stand tegen de nummer 13 van de Bundesliga, maar doelpunten maken blijft dus lastig voor de Eindhovenaren.

Bergwijn

Steven Bergwijn was het meest dicht bij een doelpunt: in de 2e helft schoot hij op de paal. Even later kwam Augsburg nog gevaarlijk voor doelman Zoet, maar het bleef bij 0-0.

Na rust kregen een aantal 'grote' namen de kans van Cocu. Locadia, Hendrix en Brenet kwamen nog in het veld, maar zij konden de stand niet veranderen.