Anderlecht wint op het nippertje bij debuut van voormalig Heerenveen-speler

admin • 23:43, 29-01-2016 / Laatste Update: 21:08, 12-12-2023

Anderlecht heeft vrijdag in de Belgische competitie op het nippertje de winst gepakt bij STVV. Invaller Idrissa Sylla bezorgde 'Paars-Wit' in Sint-Truiden de winst: 1-2. De topclub uit Brussel verkleinde de achterstand op koploper AA Gent daarmee tot twee punten.

De Servische huurling Filip Djuricic (ex-Heerenveen) maakte zijn debuut in de basis bij Anderlecht. Djuricic zag hoe zijn ploeg al in de tweede minuut de leiding nam via een benutte strafschop van Youri Tielemans. Ruben Fernandes trok de stand halverwege de eerste helft gelijk, maar Sylla voorkwam in de slotfase puntenverlies namens de bezoekers. Verdediger Bram Nuytinck mocht als invaller het laatste kwartier meedoen. Diep in blessuretijd werd Victorien Angban van STVV met rood uit het veld gestuurd.