Atlético Madrid hard onderuit tegen Celta de Vigo

Pro Shots / Action Images

admin • 01:00, 02-09-2018 / Laatste Update: 07:22, 07-01-2024

Celta de Vigo heeft Atlético Madrid de 1e nederlaag van dit seizoen in de Spaanse competitie bezorgd. De ploeg van coach Diego Simeone ging in Vigo met 2-0 onderuit. Celta is nog ongeslagen en heeft na 3 duels 7 punten.

Maximiliano Gómez opende vlak na rust de score voor de thuisploeg na een misser van verdediger Diego Godín. Iago Aspas verdubbelde de marge 6 minuten later. Atlético moest de laatste 20 minuten ook nog eens met 10 man verder.

Stefan Savic kreeg zijn 2e gele kaart na een handsbal en moest van het veld. Gustavo Cabral leek nog de 3-0 voor Celta te maken, maar het doelpunt werd na ingrijpen van de videoscheidsrechter wegens buitenspel afgekeurd.

Arias maakt debuut

Oud-PSV'er Santiago Arias maakte in de 2e helft voor het eerst zijn opwachting voor Atlético. Ook met de Colombiaan in het veld kwamen de bezoekers uit Madrid niet tot scoren.