Bayern München gaat na 120 minuten ballen tegen Hertha door in de beker

Imago Sport

Brian Vesseur • 00:16, 07-02-2019 / Laatste Update: 16:45, 05-01-2024

Bayern München kende veel moeite met Hertha BSC in het Duitse bekertoernooi. In de 3e ronde van de DFB Pokal moest er verlenging aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Uiteindelijk trok Der Rekordmeister aan het langste eind: 3-2.

Maximilian Mittelstädt opende na 3 minuten al de score in Berlijn. Lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong, want in de 7e minuut zorgde Serge Gnabry voor de gelijkmaker. Vlak na rust zette de Duitse vleugelspits zijn ploeg ook op voorsprong! Davie Selke schoot na een dik uur spelen de 2-2 binnen, waarmee Hertha verlenging afdwong.

The King

Kingsley Coman bleek uiteindelijk de matchwinner. De Fransman schoot na 98 minuten de beslissende 3-2 binnen. Bij Hertha stond Karim Rekik de hele wedstrijd in het hart van de verdediging.