🎥 | Bekijk deze zieke 'scorpion kick' bij de Engelse amateurs

Noah Hoogenboezem • 15:31, 27-03-2023 / Laatste Update: 09:33, 12-12-2023

Het was een weekend vol spektakel in de Engelse kelderklasse. FIFA-legend Adebayo Akinfenwa zag zijn penalty in blessuretijd gestopt worden door een veldspeler en in dezelfde competitie pakte koploper Ramsgate FC een punt door een doelpunt in de 98e minuut. Dat komt al niet vaak voor, maar de manier waarop was helemaal bijzonder!

Koploper Ramsgate FC leek in de Isthmian South East Division, het 8e Engelse niveau, op weg naar een pijnlijke thuisnederlaag tegen nummer 18 Haywards Heath Town. Bij het ingaan van de blessuretijd stond het 1-3, Ramsgate scoort dan in de 93e minuut de 2-3 en krijgt 5 minuten later nog 1 vrije trap. De keeper van Haywards pakt knap een kopbal, maar dan komt de bal voor de voeten van Ramsgate-speler Kane Rowland terecht. Of nou ja, eerder achter zijn voeten, want met een ware 'scorpion kick' maakt hij vervolgens toch nog de 3-3!