🎥 | Champions League-playoffs: Salzburg pakt belangrijke uitgoals, Krasnodar maakt comeback

Martijn Baars • 00:51, 23-09-2020 / Laatste Update: 19:50, 05-01-2024

De laatste tickets voor de groepsfase van de Champions League worden deze en volgende week verdeeld. AZ maakt er helaas geen kans meer op na de uitschakeling tegen Dinamo Kiev, maar toch zijn er nog genoeg leuke potjes.

Dinsdag waren er 3 en wij lopen ze even voor je langs.

Krasnodar-PAOK: 2-1

PAOK leek al vroeg op rozen te komen, maar Pelkas miste een penalty in de 7e minuut. Toch werd het alsnog 0-1 via Pelkis, die in de 32e minuut zijn fout goedmaakte.

Maar daarna kwam de Russische ploeg lekker terug. Via Viktor Claesson (penalty) en Remy Cabella werd het alsnog 2-1. Maar PAOK heeft wel die belangrijke uitgoal te pakken voor volgende week in Griekenland!

Maccabi Tel Aviv-Red Bull Salzburg: 1-2

Salzburg staat met 1 been in de groepsfase van de CL dankzij een 2-1 zege bij Maccabi Tel Aviv. Ondanks een vroege 1-0 achterstand, boog de Oostenrijkse ploeg in de tweede helft de achterstand om in de voorsprong.

Slavia Praag-FC Midtjylland: 0-0

In Tsjechië bleef het 0-0 dinsdagavond, alles nog om voor te spelen volgende week in Denemarken dus!