Debuterende Hoogma ziet Hoffenheim de zege in 93e minuut nog uit handen geven

REUTERS

Martijn Baars • 22:21, 02-11-2017 / Laatste Update: 20:57, 05-01-2024

Justin Hoogma heeft zijn debuut voor 1899 Hoffenheim net niet kunnen vieren met een overwinning in de Europa League.

Lang zag het ernaar uit dat de Duitsers er in Istanbul tegen Basaksehir met de winst vandoor zouden gaan. Maar diep in blessuretijd maakte de thuisploeg, waar Eljero Elia kort voor tijd inviel, gelijk: 1-1.

Visca met de gelijkmaker

Hoffenheim was meteen na rust aan de leiding gekomen dankzij een doelpunt van de Oostenrijker Florian Grillitsch. Edin Visca was in de 93e minuut verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Hoogma kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo.

Ludogorets blijft leider

In dezelfde groep bleef Ludogorets op eigen veld steken op 1-1 tegen het Portugese Braga. Het Bulgaarse team, met de Nederlanders Virgil Misidjan en Jody Lukoki in de basis, blijft wel leider in de groep, met 8 punten uit 4 duels. Braga heeft er 7, Hoffenheim 4.