Deel cijfers uit aan de spelers van het Nederlands elftal!

11 oktober 2016

Pro Shots

Het Nederlands elftal krijgt van de grote dagbladen altijd cijfers een dag na de wedstrijd. Maar dat is op basis van journalisten. Wat vinden de fans, liefhebbers en kijkers van de wedstrijd tegen Frankrijk zelf wat de spelers verdienen? Kruip in het hoofd van de journalist en geef als een echte professional cijfers aan het Nederlands elftal.


Bekijk je dit artikel in onze app en zie je de poll niet? Klik dan hier!

stekelenburg

Maarten Stekelenburg
Liet de knal van Paul Pogba in de eerste helft door. Bal leek houdbaar, maar kostte Oranje wel de kop. Revancheerde zich in de tweede helft met 3 prima reddingen. Sportnieuws.nl geeft de keeper een 6. Wat geef jij Stekelenburg?

Ik geef Maarten Stekelenburg een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Daley Blind
Onzichtbaar. Probeerde Memphis een paar keer diep te sturen. Kwam zowel aanvallend als verdedigend niet in het spel voor. Van Sportnieuws.nl krijgt Blind een 5. Wat krijgt hij van jou?

Ik geef Daley Blind een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Virgil van Dijk
Was belangrijk bij enkele uitbraken van Kevin Gameiro. Won veel van zijn duels en leek de betrouwbaarste speler achterin bij Oranje. Sportnieuws.nl geeft Van Dijk een 8. Ben jij het daarmee eens?

Ik geef Virgil van Dijk een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Jeffrey Bruma
Oogde, net als tegen Wit-Rusland, niet heel scherp. Leverde de bal in die uiteindelijk zorgde voor de 0-1. Liet ook Gameiro uit zijn rug weglopen, waardoor de Fransman 1 op 1 met Stekelenburg kwam te staan. Bruma krijgt een 4 van Sportnieuws.nl. Wat geef jij hem?

Ik geef Jeffrey Bruma een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


karsdorpp

Rick Karsdorp
Pas zijn tweede interland, maar toch straalt de Feyenoorder van vertrouwen. Had goede rushes langs de zijlijn en was verdedigend solide. Een prima back. Sportnieuws.nl geeft Karsdorp het hoogste cijfer van allemaal: een 9. Wat vind jij?

Ik geef Rick Karsdorp een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Georginio Wijnaldum
Net als Blind onzichtbaar deze wedstrijd. Moest de verbindingsman zijn op het middenveld, maar leed vooral veel balverlies. Raakte in de tweede helft geblesseerd. Wijnaldum krijgt een 5 van ons. Ben je het daarmee eens?

Ik geef Georgino Wijnaldum een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Kevin Strootman
Als aanvoerder pakte hij een domme gele kaart, waardoor hij het duel met Luxemburg moet missen. Probeerde de lijnen uit te zetten en slaagde daar niet altijd even goed in. Strootman komt net aan de goede kant van de streep uit volgens Sportnieuws.nl: een 6. Krijgt hij van jou ook een voldoende?

Ik geef Kevin Strootman een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Davy Pröpper
Speelde voor het eerst in de basis bij het Nederlands elftal en oogde vooral erg zoekende. Wist niet goed wat zijn plek was en kwam ook niet lekker in zijn spel. De samenwerking met de rest van de ploeg liep stroef. Een onvoldoende voor Pröpper van Sportnieuws.nl: een 4,5. Verdient hij van jou een hoger cijfer?

Ik geef Davy Pröpper een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


klaassenstrootman

Davy Klaassen
Misschien wel de slechtste man van het veld. De Ajacied werd door de bondscoach eerst op de linkerkant gezet. Na de blessure van Promes moest hij naar rechts. Duidelijk de slechtste positie waar je Klaassen neer kunt zetten. Volgens Sportnieuws.nl is Klaassen de slechtste man van het veld. Hij krijgt een 3. Ben je het daarmee eens?

Ik geef Davy Klaassen een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Vincent Janssen
Werkte zich een slag in de rondte en had in de eerste helft een penalty verdiend. Kritisch puntje is wel dat hij zeer egoïstisch is aan de bal. Voor zijn harde werklust krijgt Janssen van ons een kleine 6. Wat vind jij?

Ik geef Vincent Janssen een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Quincy Promes (speelde maar een kwart wedstrijd)
Met Klaassen als buitenspeler, zagen we pas echt hoe fijn een echte flankspeler kan zijn. Promes, tegen Wit-Rusland nog de man of the match, raakte helaas al snel geblesseerd. Had nog van grote waarde kunnen zijn tegen Frankrijk. Een 5,5 voor de speler die maar kort meedeed. Schaal jij hem hoger of lager in?

Ik geef Quincy Promes een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


memphis

Memphis Depay
Bij Manchester United kent Depay de reservebank inmiddels als zijn broekzak. Iedereen vond het raar dat Blind hem opriep voor Oranje. Kreeg door de blessure van Promes al vroeg de kans zich te bewijzen. Slaagde daar de ene keer beter in dan de andere keer. Wij van Sportnieuws.nl komen uit op een 6. Klopt dat volgens jou?

Ik geef Memphis Depay een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Bas Dost
Ingebracht als stormram, pinchhitter en aanspeelpunt. Kreeg bijna geen enkele bruikbare bal. De voorzetten vanaf links bleven uit en die vanaf rechts waren niet goed genoeg. Dost werd dus niet goed gebruikt. Nee, geen goede invalbeurt. Hij krijgt van ons niet hoger dan een 5. Eens?

Ik geef Bas Dost een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


dannyblind

Bondscoach Danny Blind
Liet het vertrouwde 4-3-3-systeem staan, maar werd gedwongen al vroeg te wisselen. Daardoor bleef er maar 1 echte buitenspeler over. Alleen de wissel van Jetro Willems in de laatste minuten, zorgde voor vraagtekens. Heeft in ieder geval een beetje van zijn zelfvertrouwen terug. Ja, Danny Blind krijgt wel een voldoende. Een 6,5 van ons. Wat geef jij onze bondscoach?

Ik geef bondscoach Danny Blind een...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Laat in de reacties weten wat je van de wissel van Jetro Willems vond! Wat vond je van het systeem? Gaan we het WK in 2018 halen?
Martijn Baars
Ook wel: Bullseye Baars. Geniet met een biertje (het liefst een tripel) van darts en voetbal.