Drama voor Justin Kluivert: overvallers mishandelen z’n vriendin en jatten voor 200.000 euro aan sieraden

25 mei 2023

Pro Shots
justin-kluivert-valencia-vriendin-overval-aanval-sieraden

Terwijl Justin Kluivert op Mallorca zit om zich voor te bereiden op de wedstrijd van Valencia tegen de eilandbewoners, werd ruim 300 kilometer verderop zijn huis leeggeroofd en zijn vriendin in elkaar geslagen. Gemaskerde mannen mishandelden Kluiverts vriendin toen ze net terugkwam van de hond uitlaten.


De overvallers sloegen de vriendin van Kluivert, die daardoor wel gedwongen was om te zeggen waar ze hun kostbare spulletjes bewaarden. De overvallers drongen vervolgens de villa binnen en namen voor meer dan 200.000 euro aan sieraden mee. Volgens Marca zei de Guardia Civil (de Spaanse politie) dat de aanval nog geen 5 minuten duurde.

Kluivert blijft op Mallorca
Het is bij overvallers een tactiek om de woningen van rijke sporters aan te vallen als ze weten dat de speler zelf niet thuis is. Zo was Kluiverts ploeggenoot Samu Castillejo ook al eens de sjaak dit seizoen. Valencia liet aan Spaanse media weten dat Kluivert op Mallorca blijft. Of hij donderdagavond om 19:50 uur ook tegen Mallorca gaat spelen, is nog even de vraag.