KOEKOEK! LaLiga en Sierd de Vos blijven tot 2029 bij Ziggo Sport

23 juni 2022

Getty Images
Ziggo Sport

Goed nieuws voor Sierd de Vos-liefhebbers en slecht nieuws voor Sierd de Vos-haters. De eigenzinnige commentator blijft voorlopig bij Ziggo Sport, dat ook nog eens de rechten van LaLiga behoudt tot medio 2029.


Het Spaanse voetbal wordt al via Ziggo Sport uitgezonden. Veel wedstrijden zijn te zien via het gratis kanaal voor Ziggo-abonnees. Daarnaast zijn wedstrijden live te zien via Ziggo Sport Voetbal (betaald). Ook als je geen Ziggo hebt kan je via het betaalpakket Ziggo Sport Totaal LaLiga volgen en dus ook het commentaar van De Vos in je huiskamer krijgen.

Op naar meer restaurant-tips
"De afgelopen maanden zijn we er in geslaagd belangrijke voetbalrechten, zoals LaLiga en Ligue 1, te behouden. We zijn ontzettend blij dat Sierd LaLiga ook de komende jaren van commentaar blijft voorzien. De volle stadions, roemruchte clubs en mondiale topspelers tezamen met Sierds kenmerkende stijl en onuitputtelijke kennis van het Spaanse voetbal maken de competitie een genot om naar te kijken", aldus directeur van Ziggo Sport Marcel Beerthuizen.

Heel veel voetbal
Ziggo Sport heeft nog meer voetbal dan LaLiga. Ook Ligue 1, de Serie A en de DFB-Pokal worden uitgezonden. Verder heeft Ziggo de rechten van de Champions League, Nations League, FA Cup, oefenwedstrijden van Ajax, Coppa Italia, Jupiler Pro League, de Portugese en Schotse competities en de EK- en WK-kwalificatie.