🎥 | Prachtig: Mansfield-fans worden HELEMAAL gek na winnende goal in de extra tijd

Trevor Wagener • 11:31, 26-09-2022 / Laatste Update: 17:11, 07-01-2024

Supporters van het Engelse Mansfield Town uit de League Two hadden afgelopen zaterdag dé awayday van hun leven. Op bezoek bij Crewe Alexandra werd in extremis gewonnen (1-2), maar vooral de manier waarop zal de meegereisde fans nog lang bij blijven.

Thuisploeg Crewe nam diep in de 2e helft na een treffer van Courtney Baker-Richardson de leiding. Niets leek een resultaat voor de gastheer dan ook in de weg te staan, totdat Mansfield de geest kreeg en bleef pushen voor de gelijkmaker.

'Gekkenhuis op de tribune'

Die viel: via Will Swan kwam de ploeg op gelijke hoogte. Nadat Oliver Hawkins in de 93ste minuut Mansfield op voorsprong hadden gezet, wisten de uitzinnige fans niet meer wat zij moesten doen. Op beelden is te zien hoe de Mansfield-fans het Mornflake Stadium overnemen, tot ongenoegen van de boze Crewe-fans.

Mansfield staat 6e op het 4e niveau in Engeland. Crewe is de nummer 11.