Man United zet zich voor lul met verlies tegen Huddersfield (video's)

admin • 19:53, 21-10-2017 / Laatste Update: 19:40, 08-01-2024

Manchester United heeft een gênante nederlaag geleden tegen het gepromoveerde Huddersfield Town. De Mancunians verloren met 2-1 tegen de ploeg van Rajiv van La Parra, die de drie punten ook absoluut verdiende.

De eerste helft was verschrikkelijk voor United. Keeper David de Gea moest aan de flink bak, maar uit een rebound wist Aaron Mooy de 1-0 te maken. De mannen uit Huddersfield waren niet bang voor de grote club uit Manchester en prikten voor de rust zelfs de 2-0 binnen via Depoitre, na een grote inschattingsfout van Lindelöf.

Na rust probeerde United fel te starten, maar na een kort openingsoffensief kreeg Huddersfield weer grip op de wedstrijd. Via de counter kon de ploeg soms dicht bij de goal komen, maar Huddersfield zat zo lekker op rozen dat het vergat de wedstrijd in het slot te gooien.

Daardoor kon United zich oprichten en via Rashford de aansluitingstreffer maken. Verder dan dat kwam de ploeg van Mourinho echter niet, waardoor United het gat met Manchester City ziet groeien tot 5 punten.