Nicaragua verliest ook 2e pot ondanks heerlijke 1e goal ooit op Gold Cup

admin • 09:11, 13-07-2017 / Laatste Update: 05:40, 08-01-2024

Nicaragua heeft ook zijn tweede groepswedstrijd op de Gold Cup verloren. Panama was namelijk met 2-1 te sterk. Maar er was toch een klein reden tot een feestje. Nicaragua kwam namelijk kort na rust op voorsprong door een goal Carlos Chavarria. Dit betekende de 1e goal ooit voor het land op de Gold Cup, en wat voor één!

Helaas kon Nicaragua maar 2 minuutjes hopen op de eerste overwinning op de Gold Cup, want Ismael Diaz schoot Panama toen al weer op gelijke hoogte. Toen Gabriel Torres weer 7 minuten later ook de 2-1 voor Panama op het scorebord schoot, wist Nicaragua dat het nog even zou moeten wachten op zijn eerste overwinning.

Maar goed, de eerste goal is vast gemaakt en dat is een goed begin. Check hier de hoogtepunten van het duel!

Panama 2 - 1 Nicaragua Highlights | #PAN #NCA #GoldCup2017 pic.twitter.com/FNHmwMAHYp