Real wint overtuigend met schitterende goals van Isco, Bale en Mariano (video's)

admin • 01:35, 20-09-2018 / Laatste Update: 05:19, 06-01-2024

In de eerste wedstrijd in de Champions League na het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid zonder enige moeite gewonnen van AS Roma. In Bernabéu werd de halve finalist van vorig seizoen door de titelverdediger met 3-0 aan de kant gezet.

Voor de thuisclub scoorden Isco, Gareth Bale en Mariano Díaz. Real Madrid heeft de laatste 3 edities van de Champions League gewonnen, de laatste door in de eindstrijd Liverpool te verslaan. In al die toernooien was doorgaans steeds de hoofdrol weggelegd voor Ronaldo, de naar Juventus vertrokken vedette uit Portugal.

Isco legt lekkere 1-0 binnen

Pas in het laatste moment van de 1e helft nam Real afstand. Isco schoot heerlijk raak uit een door scheidsrechter Björn Kuipers toegekende vrije trap.

Tekst loopt door onder de video.

Bale doet 'Vroooeeemm'

Madrid, oppermachtig, nam ook na de hervatting meteen het initiatief. In de 50ste minuut schoot Gareth Bale op de lat. Even later schoot de man uit Wales wel raak, na een mooie pass van Luka Modric. In blessuretijd scoorde de Colombiaan Díaz met een prachtig schot.

Toetje van Mariano

Ten slotte was het op de valreep Mariano die de avond op passende wijze afsloot met dit heerlijke doelpunt.