Sinisterra maakt als invaller debuut bij verliezend Colombia

15 oktober 2019

EPA

Een mooie mijlpaal in de carrière van Luis Sinisterra. De vleugelaanvaller van Feyenoord heeft zijn debuut gemaakt voor het Colombiaanse elftal. In Lille verloor Colombia met 3-0 van Algerije. De 20-jarige Siniseterra viel in de tweede helft in.


Bondscoach Carlos Queiroz van Colombia bracht Sinisterra in de 46ste minuut in de ploeg. Toen stond het 2-0 voor Algerije door treffers van Baghdad Bounedjah en aanvoerder Riyad Mahrez. Na rust maakte de buitenspeler van Manchester City ook nog de 3-0.

Ontwikkeling
Queiroz sprak eerder al lovende woorden over de ontwikkeling van Sinisterra. ,,Luis maakt een goede indruk bij Feyenoord. Ik heb hem ook al aan het werk gezien op het WK onder 20 jaar, maar ik wil hem graag de mogelijkheid bieden om als nieuw gezicht bij deze selectie aan te sluiten”, zei Queiroz over jonge aanvaller die in 2018 de overstap maakte van het Colombiaanse Once Caldas naar Feyenoord.

Sanchez
Grote namen als James Rodriguez en Radamel Falcao ontbraken overigens bij Colombia. Oud-Ajacied Davinson Sánchez was wel van de partij.