TV-gids: op deze zender kijk je in Nederland naar de 2. Bundesliga-kraker tussen Schalke en HSV

23 juli 2021

Getty Images

Het EK lijkt pas net voorbij, maar vanavond beginnen verschillende competities alweer aan het nieuwe seizoen. In Duitsland en België dachten ze dat het wel een goed idee zou zijn om weer te gaan voetballen. Wij hebben er uiteraard geen bezwaar tegen, want dat betekent live voetbal!


Toch heeft niet iedereen geluk, want de kraker tussen Schalke 04 en HSV in de 2. Bundesliga is niet overal in Nederland te zien. ESPN, dat vorig jaar de rechten had, zendt de wedstrijd namelijk niet uit.

Wie Schalke-HSV (aftrap 20.30 uur) wil zien, moet afstemmen op de zender Sat. 1. Deze zender zit ALLEEN bij Ziggo in het basispakket op kanaal 59. Bij andere providers is de zender optioneel te bekijken, daar moet je dus extra voor betalen.

Heb je dus geen Ziggo, scoor dan snel effe de inloggegevens van één van je maten. Via Ziggo Go is de wedstrijd ook te bekijken.

Pro League
In België trapt de ploeg van John van den Brom af, dat gebeurt om 20.45 uur. KRC Genk gaat dan op bezoek bij Standard Luik. Die wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. Genk verloor vorige week de Super Cup van Club Brugge (3-2).