United draait achterstand eenvoudig om tegen Newcastle en heeft Zlatan weer terug

ProShots

admin • 21:43, 18-11-2017 / Laatste Update: 14:04, 07-01-2024

Manchester United heeft een overtuigende 4-1 zege op Newcastle United geboekt. Op Old Trafford kwam de ploeg van José Mourinho gemakkelijk terug van een achterstand en keerde Zlatan Ibrahimovic weer terug binnen de lijnen.

Het was even gek opkijken voor de fans van United toen Dwight Gayle de 0-1 voor Newcastle maakte. De treffer van de nummer 9 betekende de eerste tegengoal van het seizoen voor United op Old Trafford.

Ommekeer

De nummer 2 van de Premier League raakte niet bepaald in paniek van de achterstand. Voor rust draaiden Anthony Martial en Chris Smalling de score om: 2-1. En na rust beslisten Paul Pogba en Romelu Lukaku het duel.

Zlatan is back!

Het beste nieuws voor de United-fans kwam waarschijnlijk in de 77ste minuut. Anthony Martial verliet het veld voor Zlatan Ibrahimovic, die voor het eerst in 7 maanden tijd weer minuten maakte. Koning Zlatan is back!

Door de overwinning pakt Manchester United de 2de plek weer en heeft het een puntje meer dan Chelsea. De achterstand op koploper Manchester City is weer 8 punten. Newcastle United blijft 11de met 14 punten uit 12 wedstrijden.