De Vrij geeft in blessuretijd winnende assist bij Inter (video)

admin • 23:07, 18-09-2018 / Laatste Update: 01:53, 05-01-2024

In de andere wedstrijd in Groep B was Internazionale met 2-1 te sterk voor Tottenham Hotspur. De Nerazzuri stond lang achter, maar kwam in de slotfase langszij dankzij goals van Mauro Icardi en Matias Vecino.

Heldenrol De Vrij

Met een schitterende volley in de 85e minuut zorgde Mauro Icardi voor de onverwachte gelijkmaker waarna Matias Vecino in de extra tijd ook nog met een rake kopbal de spectaculaire winst binnenhaalde. De bekeken assist, ook met het hoofd, kwam van ploeggenoot Stefan de Vrij. Tottenham kwam aan het begin van de 2de helft nog wel op voorsprong via een rake klutsgoal van Christian Eriksen.

Belangrijke pot

Inter kon een succesje in de Champions League goed gebruiken. De Italiaanse grootmacht pakte in de eerste 4 competitieduels slechts 4 punten. De Spurs verloren ook al de laatste 2 wedstrijden in de Premier League, na een sterk begin met 3 overwinningen op rij. PSV speelt op 3 oktober thuis tegen Inter. Op 24 oktober komt Tottenham Hotspur in Eindhoven op bezoek.