Welke 5 Ajacieden moeten een pingel nemen, mocht dat nodig zijn? (Poll)

16 april 2019

ANP

Ajax gaat dinsdagavond alles op alles zetten om door te gaan naar de halve finale van de Champions League. Na de 1-1 in Amsterdam moet de club in ieder geval minimaal scoren in Turijn om Juventus van zich af te slaan.


Stel nu dat dat lukt, maar dat Juventus ook 1 keer weet te prikken? Je raadt het al, dan zou het verlengen worden. Mocht ook daar niet in gescoord worden, moeten er pingels genomen gaan worden. Hou dan je zenuwen nog maar eens in bedwang!

Ten Hag
Waarschijnlijk heeft trainer Erik ten Hag al een lijstje in z'n hoofd wie de penalty's moeten gaan nemen. Maar voor het geval hij nog twijfelt ga JIJ hem helpen! Jij mag van alle Ajacieden 5 spelers kiezen die indien nodig achter de bal plaats moeten nemen.

Het kan natuurlijk zijn dat er meer (of minder) pingels genomen moeten worden. Maar je moet er in ieder geval 5 uitkiezen. De eerste 5. De beste 5. Wie zijn dat volgens jou? Je kunt kiezen uit alle selectiespelers (behalve de 2 reservekeepers) die mee zijn naar Turijn. Er mag immers ook gewisseld worden tijdens een wedstrijd! Sterker nog, sinds kort mag er in de verlenging nog eens een extra wissel (de 4e) plaatsvinden.

Oke, let's go!
Genoeg geouwehoerd. Laat nu snel je stem horen! Welke spelers van Ajax hebben volgens de meest stalen zenuwen en de beste trap. Stem snel, dan kunnen we Ten Hag nog inseinen voor het te laat is!

Welke 5 Ajacieden moeten op het pingel-lijstje van Ten Hag?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...