West Ham houdt koploper Liverpool van zege af en maakt titelrace nog spannender

AFP

Martijn Baars • 23:50, 04-02-2019 / Laatste Update: 15:41, 07-01-2024

Koploper Liverpool is er niet in geslaagd om het gat met nummer 2 Manchester City te vergroten naar 5 punten. Op bezoek bij West Ham United bleef het maandagavond 1-1, waardoor Guardiola's City nog maar 3 puntjes achterstand heeft op Klopps Liverpool.

De goals in London Stadium vielen allebei in de eerste helft. Sadio Mané opende op aangeven van James Milner de score: 0-1. Eigenlijk had die goal niet mogen tellen, want Milner stond duidelijk buitenspel.

Gelijkmaker

Nog voor rust powerde Antonio door de Liverpool-verdediging heen en schoof de gelijkmaker achter doelman Allison.

Titeldruk

Na rust oogde Liverpool meer zenuwachtig dan machtig, zoals het de laatste wedstrijden wel vaker oogde. Wordt de titeldruk de ploeg dan toch nog teveel? Liverpool speelde vorige week woensdag ook al met 1-1 gelijk op het eigen Anfield tegen Leicester City.