Advocaat over Bozenik: 'Nog niets getekend, maar het ziet er wel goed uit'
i

BSR

Advocaat over Bozenik: 'Nog niets getekend, maar het ziet er wel goed uit'

admin • 17:43, 24-01-2020 / Laatste Update: 21:37, 04-01-2024

Feyenoord is sinds de winterstop alweer 4 spelers kwijtegraakt, maar nog steeds zijn er geen versterkingen bekend in Rotterdam-Zuid. Trainer Dick Advocaat had er weinig trek in om uitgebreid in te gaan op de intersse in Robert Bozenik.

"Ik zie hem wel komen, als het zover komt", zegt de trainer. Of niet, al lijkt die kans klein. "Er is nog niets getekend, maar het ziet er wel goed uit."

Burger

De trainer liet deze week ook de aan Excelsior verhuurde Wouter Burger gaan, maar een nieuwe middenvelder wandelde er ook nog niet de Kuip in. Voor Burger verdwenen eerder de middenvelders Liam Kelly en Yassin Ayoub. "De selectie is niet heel breed", zegt Advocaat.

Ritme

Edgar Ié is bijna fit, net als Rick Karsdorp. De verdedigers waren er lang uit en dus is het afwachten of ze snel inzetbaar zijn. "Dinsdag speelt het 2e elftal, maar dan bekeren wij tegen Fortuna dus is de vraag wat ik doe. Maar die jongens missen ritme."

Lastige avonden

Ridgeciano Haps deed op het trainingsveld veel me, maar nog niet lang niet alles. Advocaat zag ook dat het tegen Fortuna Sittard moeizaam liep afgelopen week. ,,Maar kijk naar vrijwel alle andere clubs. Niemand wint zomaar even wedstrijden. Wij moeten echt niet denken dat we zomaar even van Fortuna Sittard uit winnen. Zo staan we er niet voor. Of nog niet. En Heracles uit wordt ook gewoon een moeilijke wedstrijd. In de Kuip was het 1-1, dat zegt eigenlijk voldoende. We krijgen gewoon een lastige avond.’’