Ajax gaat in zee met Unibet
i

GettyImages

Ajax gaat in zee met Unibet

Rick Kraaijeveld • 12:32, 21-06-2022 / Laatste Update: 04:05, 12-12-2023

Unibet heeft sinds 9 juni een vergunning gekregen voor het aanbieden van online kansspelen en ze pakken gelijk door via een partnership met Ajax, landskampioen van afgelopen seizoen. Ajax spreekt op haar site van een commerciële en maatschappelijke aard van de samenwerking. Maatschappelijk op het gebied van preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Ajax is verheugd op de samenwerking. "Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper van verantwoord spelen en dat zal ook de nadrukkelijke aandacht krijgen. Wij zullen ons ook gaan inzetten voor Unibet Impact", vertelt commercieel directeur van Ajax Menno Geelen.

Trots

Lennart Kessels, General Manager van Unibet laat weten ontzettend trots te zijn op de samenwerking met Ajax. "Wij zetten ons in voor Unibet Impact, een programma gebaseerd op samenwerkingen met partijen uit de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties. Wij zetten in op voorlichting over verantwoord spelen, de preventie van matchfixing en initiatieven voor supporters."