Ancelotti wint weer, El Ghazi vernederd door Watford

REUTERS

admin • 19:18, 28-12-2019 / Laatste Update: 03:55, 07-01-2024

Carlo Ancelotti is goed begonnen aan zijn periode bij Everton. De ervaren Italiaanse trainer wist ook zijn 2e potje bij The Toffees te winnen. Invaller Anwar El Ghazi kreeg een dreun met Aston Villa tegen degradatieconcurrent Watford: 3-0.

Dominic Calvert-Lewin was weer de grote man bij Everton. Doordeweeks bezorgde de Engelse spits de nieuwe manager een goed debuut door 10 minuten voor tijd de enige treffer tegen Burnley tegen de touwen te koppen. Tegen Newcastle United, waar Jetro Willems links op het middenveld stond, scoorde Calvert-Lewin 2 keer. Daarmee bezorgde hij Everton, dat nu in de middenmoot staat, weer een zege (1-2).

Au au

Anwar El Ghazi ging met Aston Villa hard onderuit. De oud-Ajacied, die na pauze binnen de lijnen kwam, kon niet voorkomen dat het opgeleefde Watford met de overwinning aan de haal ging. Aanvoerder Troy Deeney maakte er 2, Ismaïla Sarr zorgde 20 minuten voor tijd voor de beslissing: 3-0.

Riedewald dan

Jaïro Riedewald kwam met Crystal Palace niet verder dan een gelijkspel tegen Southampton. Palace, waar Patrick van Aanholt ontbrak vanwege een blessure, kwam op voorsprong via James Tomkins. Danny Ings tekende in de 74ste minuut voor de gelijkmaker: 1-1.