Betis eindigt boven aartsrivaal Sevilla ondanks gelijkspel in enerverende stadsderby (video's)

Trevor Wagener • 22:44, 12-05-2018 / Laatste Update: 13:10, 12-12-2023

De derby van Sevilla was er 1 zonder eigenlijke winnaar. Uiteindelijk bleek het publiek de grote winnaar in Estadio Benito Villamarin, dat het decor was van een pot die in 2-2 eindigde.

Voor de thuisploeg was er al na 6 minuten reden tot juichen. Voormalig Barcelona- en Dortmund-mandekker Marc Bartra opende al vroeg de score. De groen-witten mochten lang genieten van hun voorsprong, maar zagen hun stadse aartsrivaal in de 2e helft langzij komen via Wissam Ben Yedder en Simon Kjær. Uiteindelijke redde Loren Moron alsnog een punt.