BIZAR: Leeds United pakt na 12 minuten blessuretijd tóch nog een puntje tegen Middlesbrough

admin • 17:18, 09-02-2019 / Laatste Update: 17:58, 05-01-2024

Oef. De kater in Middlesbrough zal vanavond enorm zijn. De ploeg verspeelde in de 11e(!) minuut van de blessuretijd de voorsprong tegen Leeds United, dat door een goal van Kalvin Phillips op miraculeuze wijze aan een verliespartij wist te ontsnappen.

Die gigantische 12 minuten aan blessuretijd hadden de teams te danken aan een medisch incident op de bank van Leeds, waardoor het spel lange tijd moest worden stilgelegd. Wat er exact is gebeurd, is nog onduidelijk. Ook weten we nog niet precies wie er bij het incident betrokken is.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Nadat de 4e official het bord met 12 minuten blessuretijd de lucht in gooide, wist Leeds United dat het nog flink de tijd had om de 1-0 achterstand, die het opliep door een goal van Lewis Wing in de 47e minuut, ongedaan te maken. Dat gebeurde dus hélemaal aan het eind van de mini-verlenging: Kalvin Phillips kopte de bal, zowat op de doellijn, achter de keeper waardoor de bezoekers nu dus weer bovenaan staan in het Championship.