Conte heeft geen spijt van fittie met Mourinho: 'Dacht het niet!'
i

Pro Shots

Conte heeft geen spijt van fittie met Mourinho: 'Dacht het niet!'

admin • 18:51, 09-01-2018 / Laatste Update: 09:08, 07-01-2024

Antonio Conte en José Mourinho zijn sinds dit weekend in een verbale oorlog verwikkeld. De 2 trainers bekvechten er lekker op los, maar van spijt wil de Italiaan niks weten. ,,Zie ik eruit als iemand die spijt heeft? Ik dacht het niet", zei hij op de persconferentie van dinsdagmiddag.

Conte noemde zijn collega van Manchester United zaterdag nog een 'miezerig mannetje' en een 'toneelspeler'. De 2 liggen al dagen met elkaar in de clinch en dat begon allemaal toen Mourinho Conte een 'clown' noemde.

Sneer

De Chelsea-trainer liet zichzelf natuurlijk niet zomaar 'clown' noemen en haalde dus op zijn beurt weer uit naar Mourinho door hem 'dement en seniel' te noemen. De Portugees herinnerde Conte vervolgens weer aan zijn schorsing vanwege het Italiaanse matchfixingschandaal. En zo bleven de 2 lekker doorgaan met moddergooien naar elkaar.

'Niet vergeten'

Op de persconferentie deze dinsdag hield Conte zich enigszins in. Maar dikke vrienden zullen de 2 nooit meer worden. ,,Mourinho heeft serieuze woorden gebruikt. Ik zal niet vergeten wat hij heeft gezegd", zei Conte. ,,Maar verder wil ik er niets meer over kwijt. We zullen zien hoe het in de toekomst loopt."