FEEST: Leicester trakteert fans op bier
i

ProShots

FEEST: Leicester trakteert fans op bier

Bart van der Wijst • 10:38, 30-12-2015 / Laatste Update: 13:35, 12-12-2023

Leicester City heeft dinsdag weer getrakteerd. In aanloop naar de wedstrijd tegen Manchester City werden flesjes uitgedeeld aan fans rondom het stadion. Dit was een gebaar richting de supporters om hen te bedanken voor hun steun tijdens de eerste seizoenshelft.

Vorig jaar stond Leicester City rond Kerst op de laatste plaats in de Premier League, maar nu is dat anders. In 12 maanden tijd hebben 'The Foxes' de rollen volledig omgedraaid en zijn nu terug te vinden op een gedeelde eerste plaats. Reden genoeg voor de directie om samen met sponsor Singha Beer de fans te trakteren op een lekker koud biertje.

'Trakteerclub' Leicester

Het is niet de eerste keer dat Leicester de supporters op deze manier bedankt. Nadat het team zich vorig jaar wist te handhaven in de hoogste divisie in Engeland werd er ook al uitgedeeld. Niets is sowieso te gek voor de Engelse ploeg, coach Ranieri gaf zijn team al eens champagne en pizza na een overwinning en spits Vardy heeft zijn eigen chips merk. Kortom een gezellige boel daar in Leicester.

Let's get the (Vardy) party started!

 

Leicester City owners give fans free beer ahead of their game tonight to thank them for their support in 2015 #LCFC pic.twitter.com/qLoRdBEzQL

— FootballAwaydays (@Awaydays23) December 29, 2015