Feyenoord mist belachelijk veel kansen en is klaar in Europa

admin • 00:21, 17-08-2018 / Laatste Update: 10:49, 08-01-2024

Feyenoord heeft in eigen huis aangetoond dat het zich ernstig achter de oren moet krabben dat het uitgeschakeld is door Trencin. In de Kuip was Feyenoord van een totaal ander kaliber dan de tegenstander, maar het mocht niet meer baten.

De Rotterdammers gingen furieus van start en maakten al in de 8e minuut 1-0 met een kopbal van Eric Botteghin. Door onoplettendheid en een slimme onbestrafte overtreding van Trencin, konden de Slowaken een minuut later alweer langszij komen.In het vervolg van de wedstrijd was Feyenoord veel en veel beter, maar miste het ongelofelijk veel kansen.

Jens Toornstra was voor rust nog het dichtste bij met een lobje, maar zijn poging werd vlak voor de lijn overgewerkt. Feyenoord liet vervolgens vooral zien dat het zich diep moet schamen over de wedstrijd van een week eerder, toen het met 4-0 klop kreeg. Uit geen enkel moment van de return bleek dat Trencin de bovenliggende partij moest zijn na 2 wedstrijden. Pas in de laatste paar minuten waren er nog kleine kansjes voor de Slowaken om het duel te winnen, maar het bleef 1-1.