🎥 | Gattuso wint voor het eerst als coach van Napoli

admin • 01:04, 23-12-2019 / Laatste Update: 11:00, 08-01-2024

Gennaro Gattuso heeft zijn 1e overwinning als coach van Napoli binnen. Na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Parma bij zijn debuut vorige week, zag de coach Napoli zondagavond met 1-2 winnen in de uitwedstrijd bij Sassuolo.

Napoli staat na de zege nu op de 8e plaats in de Serie A met 24 punten, liefst 18 punten minder dan Juventus en Internazionale.

Wedstrijdverloop

Hamed Traorè had Sassuolo in de 29e minuut nog op een 1-0 voorsprong gebracht op aangeven van Manuel Locatelli. In de 2e helft bracht Allan de bezoekers uit Napels op gelijke hoogte uit een voorzet van Arek Milik. Napoli kreeg daarna grote kansen op de 2e treffer via José Callejón en invaller Dries Mertens. Een doelpunt van Callejón werd nog wegens buitenspel afgekeurd. In blessuretijd zorgde invaller Eljif Elmas voor de bevrijdende treffer voor Gattuso.