Geblesseerde 'Wheelchair' Wilshere skipt ook de pot tegen Italië
i

Photo News

Geblesseerde 'Wheelchair' Wilshere skipt ook de pot tegen Italië

Trevor Wagener • 20:02, 24-03-2018 / Laatste Update: 13:50, 12-12-2023

De Engelse middenvelder Jack Wilshere moet tot afgrijzen van Engelse volk ook de oefeninterland tegen Italië aan zich voorbij laten gaan. De 34-voudig international kon vanwege knieklachten al niet opdraven in Amsterdam.

Bondscoach Gareth Southgate hield de mogelijkheid open dat Wilshere in de aanloop naar het duel met Italië weer zou aansluiten bij de Three Lions. De 26-jarige middenvelder van Arsenal heeft alleen nog steeds zoveel pijn, dat hij dinsdag ook op Wembley niet kan voetballen.

Wheelchair

Wilshere speelde in 2016 voorlopig zijn laatste interland. De middenvelder kwam de voorbije maanden door zijn sterke spel bij Arsenal weer in beeld bij de nationale ploeg. Hij kreeg de voorbije jaren veel kritiek over zijn inbreng bij de nationale ploeg na zijn fysieke ongemakken. Ook rijst de vraag of hij ooit pijnvrij blijft.

Go-mez

Wie wel even last blijft houden, is Liverpool-verdediger Joe Gomez. Hij viel tegen Oranje al vroeg geblesseerd uit na een botsing met Bas Dost. Hij moet rust houden, maar blijft wel bij de selectie van Southgate.