Geschorste Dijks ziet zijn Bologna zich (bijna) veilig spelen in Serie A
i

EPA

Geschorste Dijks ziet zijn Bologna zich (bijna) veilig spelen in Serie A

admin • 23:50, 13-05-2019 / Laatste Update: 12:04, 08-01-2024

Het ziet er goed uit voor Bologna. De Serie A-ploeg lijkt ook volgend jaar weer uit te komen in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie. Zonder de geschorste Mitchell Dijks won Bolonga overtuigend van Parma: 4-1.

Riccardo Orsolini, Erick Pulgar en Francisco Sierralta waren na rust trefzeker voor de thuisploeg. Keeper Luigi Sepe van Parma werkte een inzet van Lyanco in eigen doel. Met 2 duels te gaan staat Bologna nu 5 punten boven de degradatiestreep. Roberto Inglese scoorde de enige goal voor Parma, maar die kwam, bij een achterstand van 3-0, al iets te laat. Bruno Alves werd namens Parma nog met 2 gele kaarten van het veld gestuurd.

Bologna kon de zege goed gebruiken. De club heeft nog een pittig programma voor de boeg. Eerst staat volgende week een ontmoeting bij Lazio op de planning en de competitie wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Napoli.

 

 

🇮🇹 Grande vittoria! Mi sono divertito con i tifosi durante la partita 🔴🔵 @officialbolognafc ⁣ ⁣ 🇳🇱 Drie puntennnn! Even leuk met de fans tijdens de wedstrijd 🙏

A post shared by Mitchell Dijks (@mitchelldijks) on