HAHA! Pogba plaatst geniale foto op Instagram na ontslag Mourinho
i

Pro Shots / Action Images

HAHA! Pogba plaatst geniale foto op Instagram na ontslag Mourinho

admin • 13:23, 18-12-2018 / Laatste Update: 11:20, 05-01-2024

Oh oh oh Paul Pogba! Wat is dat toch een gekke speler! De Fransman maakte zoveel ruzie met José Mourinho dat hij vast een sprongetje maakte toen hij hoorde dat de Portugees was opgestapt. Dat wilde de 25-jarige middenvelder natuurlijk meteen met zijn volgers delen en dus slingerde hij deze foto online:

Tekst loopt door onder foto

Een minuut later was de foto al verwijderd, maar dankzij scherpe volgers slingeren screenshots nu het internet over. De relatie tussen Pogba en Mourinho was vaak onderwerp van discussie. Zo liet Pogba ooit een kapper komen naar het hotel waar United verbleef. Dat kon niet volgens de Portugese oefenmeester en dus begon hij een wedstrijd op de bank.

Adidas biedt excuses aan

Inmiddels heeft Adidas gezegd dat allemaal per ongeluk is geplaatst. ''De post was gepland, vanwege een marketing campagne.'' Wij weten natuurlijk wel beter.

Confirmed by contact within @adidassoccer: "#Pogba's social media posts were a scheduled event, part of a marketing campaign. Immediately taken down once it became apparent that it could be misconstrued as disrespectful to Manchester United and José Mourinho"

— Chris Williams (@Chris78Williams) 18 december 2018