Hazard weer terug op het veld bij België: 'Heb eraan gedacht om niet te komen'
i

BELGA

Hazard weer terug op het veld bij België: 'Heb eraan gedacht om niet te komen'

admin • 22:04, 30-08-2017 / Laatste Update: 05:34, 05-01-2024

Aanvoerder Eden Hazard van de Belgische ploeg zal morgen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar zo goed als zeker zijn eerste minuten van het seizoen maken in een officiële wedstrijd. "Ik ben blij dat ik opnieuw kan voetballen. Ik heb al getraind, maar het is tijdens een wedstrijd dat ik me amuseer. Ik denk dat ik klaar ben, maar ik zit zeker nog niet aan 100 procent.''

Hazard dacht eraan om niet te komen

Hazard blesseerde zich begin juni aan zijn enkel op een training van de Rode Duivels. Daardoor miste hij de voorbereiding bij Chelsea en keerde hij pas 2 weken geleden terug op het trainingsveld. Het was een verrassing dat Hazard meteen werd opgeroepen voor de interlands tegen Gibraltar en Griekenland."Ik heb eraan gedacht om niet komen, ja. Bij Chelsea zou ik rust gekregen hebben. Maar ik ben blij om hier te zijn. De trainingen zijn goed. Bij Chelsea moeten we veel lopen, hier spelen we meer met de bal", sprak Hazard lachend.

Geen hele wedstrijd

Het staat al vast dat Hazard zeker niet de 2 volledige wedstrijden zal spelen. Daar heeft trainer Antonio Conte van Chelsea nadrukkelijk op aangedrongen bij de Belgische bondscoach Roberto Martinez. ''Conte heeft gezegd dat ik mag spelen, maar niet te veel."