Helmond Sport in zeven minuten overlopen

admin • 18:50, 27-09-2015 / Laatste Update: 23:37, 12-12-2023

In zeven minuten gaf Helmond Sport zondagmiddag de wedstrijd tegen VVV-Venlo compleet uit handen. Een 0-1 voorsprong veranderde in een 3-1 achterstand.

En Steven Edwards kreeg ook nog eens rood. Uiteindelijk werd het 4-1 voor de Limburgers die zich tussen de 56ste en 63ste minuut alleen op het veld waanden. Een misverstand tussen Aleksandar Bjelica en Wouter van der Steen, afstandsschot Vito van Crooij en hands van Edwards in het strafschopgebied zorgden voor de drie doelpunten.

Terwijl Helmond Sport voor rust aardig voetbalde. De ploeg begon sterk, scoorde via Carlo de Reuver en zag in Van der Steen tot driemaal toe een sta-in-de-weg voor de gelijkmaker. Hoewel het net als eerdere wedstrijden aanvallend ook niet overhield, was de ruststand zeer bemoedigend. Maar na de 63ste minuut zag de wereld er totaal anders uit in Limburg. VVV freewheelde naar het eind en scoorde nog via Ralf Seuntjens. Helmond Sport kwam er niet meer aan te pas.