🎥| Inter bakt er weinig van tegen Parma en profiteert niet van falend Juventus

admin • 22:31, 26-10-2019 / Laatste Update: 06:14, 05-01-2024

Internazionale heeft in de Serie A niet kunnen profiteren van het puntenverlies van koploper Juventus. De nummer 2 van de ranglijst kwam niet verder dan een gelijkspel. Subtopper Parma bleef in Milaan overeind: 2-2.

Antonio Candreva zette de thuisploeg, met verdediger Stefan de Vrij aanvankelijk op de bank, halverwege de eerste helft op voorsprong. Bij de rust leidden de bezoekers echter met 1-2. Yann Karamoh had een groot aandeel in die verrassende wending. De Franse huurling van Inter bracht de gelijkmaker op zijn naam en verzorgde de assist bij de treffer van Gervinho.

Lukaku voorkomt nederlaag

Na de rust zorgde Romelu Lukaku voor de omstreden gelijkmaker. Candreva, de man van de assist, leek aangespeeld te worden in buitenspelpositie, maar de VAR keurde het doelpunt van de Belg opvallend genoeg goed.

In de jacht op de winnende treffer kopte De Vrij, die in de 66e minuut was ingevallen, nog naast. Het verschil tussen Juventus, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Lecce, en Inter op de ranglijst bleef 1 punt.