Wat is het sportmoment van de week? (poll)
i

Bewerkt door Sportnieuws

Wat is het sportmoment van de week? (poll)

Bart van der Wijst • 00:43, 23-01-2017 / Laatste Update: 19:37, 07-01-2024

Er gebeurde weer veel in de sportwereld deze week. Maar er zijn maar 6 plekken in het 'Sportmoment van de Week'. Met name in het weekend gebeurde er veel, vooral op voetbalgebied. PSV leek te verliezen, maar draaide de wedstrijd helemaal om. Ireen Wüst en Ronald Mulder wonnen de NK sprint, terwijl er op de Australian Open veel gekke dingen gebeurden. Aan jou de keus. Je kunt weer kiezen uit 6 mogelijkheden, dus laat je stem achter in de poll!

  • - Wát een wedstrijd was dat zeg in Eindhoven. SC Heerenveen leek er met de overwinning vandoor te gaan, maar toen waren daar Van Ginkel en Moreno. De titeldroom leek opgegeven te worden, maar PSV won uiteindelijk: 4-3. Een bizarre wedstrijd!
  • - Wayne Rooney is sinds zaterdag dé grote man bij Manchester United. De middenvelder annex aanvaller verbrak namelijk het record van Sir Bobby Charlton. Met 250 doelpunten is Rooney de topscorer aller tijden van de Red Devils. De Engelsman maakte zijn jubileumtreffer ook nog eens op hele fraaie wijze.
  • - In Thialf stond afgelopen weekeinde een hoop schaatsen op het programma. De hoogtepunten waren toch echt de sprinttitels van Ireen Wüst en Ronald Mulder. Voor beiden was het de 1ste titel op dat onderdeel.
  • - Wie vooraf had voorspeld dat Andy Murray, Novak Djokovic én Angelique Kerber niet verder zouden komen dan de achtste finales werd voor gek verklaard. Toch gebeurde het! Djokovic ging zelfs al in de 2de ronde naar huis, dankzij de nummer 117 van de wereld. Murray en Kerber kwamen beiden niet verder dan de achtste finale.
  • - Eindelijk weer positief voor Memphis. De oud-PSV'er maakte deze week de overstap van Manchester United naar Olympique Lyon. Transferbedrag: 16 miljoen. Depay debuteerde dezelfde week nog met een zege op rivaal Olympique Marseille.
  • - Mercedes kwam deze week met het definitieve nieuws over de opvolger van Nico Rosberg. De nieuwe man bij de renstal: Valterri Bottas. Pascal Wehrlein vertrok naar Sauber, terwijl Felipe Massa besloot er nog een jaartje aan vast te plakken bij Williams.
  • [poll id="340"]