🎥 | Klopp na verliespartij: ‘Die 3e goal was slapstick’
i

BSR Agency

🎥 | Klopp na verliespartij: ‘Die 3e goal was slapstick’

admin • 23:20, 29-02-2020 / Laatste Update: 11:14, 08-01-2024

Na 44 Premier League-wedstrijden zonder nederlaag werd Liverpool zaterdag met 3-0 afgedroogd bij Watford. "Soms is het beter om alle slechte dingen in 1 wedstrijd te stoppen, in plaats van ze te verspreiden over 6 of zeven 7", zei Jürgen Klopp na afloop.

"We wisten al die tijd dat er ooit een einde aan die serie zou komen", vertelde de Duitse trainer. "Nou, dat is gebeurd, en nu willen we aan een nieuwe serie beginnen. Bij die 3e goal van Watford, toen we ze een handje hielpen, dacht ik: oké, het is dus zo'n dag. We waren vandaag gewoon niet goed genoeg om van een ploeg als Watford te winnen."

Slapstick

Klopp: "Ik wist halverwege al dat het heel moeilijk zou worden als we niet beter zouden gaan spelen. Ik vond ook dat we goed uit de rust kwamen, maar ja, toen maakten zij de 1-0. Die 2e treffer viel daar meteen achteraan, en de 3e goal was gewoon slapstick. Daarvoor gaven we zelf de assist."

Bekijk hieronder de ‘slapstick’ bij de 3-0:

Big Virg

Ook Virgil van Dijk was nuchter na de 1e nederlaag in lange tijd met zijn ploeg. "Allereerst moeten de credits naar Watford", zei de aanvoerder van het Nederlands elftal. "Zij verdienden het om deze wedstrijd te winnen, als je ziet welke kansen zij hebben gecreëerd. We willen ons hiervoor revancheren. We willen laten zien dat we het hele seizoen al laten zien. Dat is de enige manier om vanaf hier verder te gaan.