Wat kon je winnen als je 279 dagen geleden had ingezet op CL-winst Ajax?
i

Getty Images

Wat kon je winnen als je 279 dagen geleden had ingezet op CL-winst Ajax?

admin • 17:45, 30-04-2019 / Laatste Update: 02:37, 06-01-2024

Ajax speelt dinsdagavond de eerste wedstrijd van de halve finale in de Champions League. Het blijft toch apart om die zin te lezen. Niemand had verwacht dat de Amsterdammers zó ver konden komen in dit toernooi. Maar wat nou als je het toevallig wel had verwacht? Dan kon je dik geld verdienen!

Want, wat blijkt: als je 279 dagen geleden had voorspeld dat Ajax de Champions League dit seizoen zou winnen, kreeg je voor elke euro die je inzette liefst €251 terug! 279 dagen geleden speelde Ajax zijn 1e CL-wedstrijd van dit seizoen. Sturm Graz was toen de tegenstander in de kwalificatie!

250/1 at least here in 🇳🇱

— James Rowe (@JamesRoweNL) 16 april 2019

En voor de groepsfase?

Sturm Graz werd vrij gemakkelijk uitgeschakeld en ook Standard Luik en Dinamo Kiev moesten eraan geloven. Ajax plaatste zich voor de groepsfase! Als je op dat moment had ingezet op een eindoverwinning van de Amsterdammers, had je nog 201 keer je inzet teruggekregen.

Het mooie is, best wat mensen hebben dat toen gedaan! Dat blijkt uit verschillende berichten op FB. Onderstaande geluksvogel zette bijvoorbeeld liefst €50 in op een eindoverwinning van Ajax. Als het echt gebeurt wint hij dik €10 duizend! Hij kan op dit moment zelfs al uit laten cashen, dan is hij €1000 rijker.

Voor de duidelijkheid: dit is ingezet vlak voordat de groepsfase van de Champions League van start ging.

En nu dan?

Zoals bekend overleefde Ajax de groep en versloeg het ook nog eens Real Madrid en Juventus in de volgende ronde. Logisch ook dat je nu nog maar een stuk minder kunt winnen als je Ajax op CL-winst zet. Hoeveel precies? Dat lees je als je even hierrr klikt!

Nu moeten we er natuurlijk nog even bij zeggen dat zowel Ajax als ook de gokkers die hebben ingezet op CL-winst nog niks hebben. Uiteraard moet eerst nog 'even' worden afgerekend met Tottenham Hotspur om vervolgens in de finale FC Barcelona of Liverpool te verslaan.