Kuyt heeft genoten van 'bijzonder' lange vakantie: 'Mentaal heel fris'

Kuyt heeft genoten van 'bijzonder' lange vakantie: 'Mentaal heel fris'

admin • 18:02, 26-06-2016 / Laatste Update: 12:28, 07-01-2024

Dirk Kuyt heeft een heerlijke vakantie van vijf weken achter de rug. De 35-jarige aanvoerder van Feyenoord maakte dat nog nooit eerder mee in zijn professionele loopbaan. De oud-international, die vandaag bij de Rotterdammers de eerste training voor het nieuwe seizoen afwerkte, heeft naar eigen zeggen met volle teugen genoten van zijn relatief lange rustperiode.

,,Mentaal ben ik heel fris, terwijl ik fysiek wat langer nodig zal hebben om op mijn oude niveau te komen. Ik moet nog gewogen worden, maar ik maak me geen zorgen om mijn gewicht hoor'', liet Kuijt op metronieuws.nl lachend weten.

Balletje trappen met Van Persie

Van de vijf weken vakantie bracht Kuijt er drie samen met zijn familie door op Aruba. Daar trapte hij op het strand een balletje met onder anderen Robin van Persie. ,,Hij is een vriend met wie ik tien jaar heb samengespeeld bij Feyenoord en het Nederlands elftal. We zijn allebei voetbaldieren en onze families ook, dus dan gaat het automatisch veel over Fenerbahçe en Feyenoord. Ik zeg wel eens gekscherend tegen hem dat ik nog een jaartje samen met hem bij Feyenoord wil spelen, maar Robin zit in een heel andere periode van zijn carrière.''

Thanks again Aruba! #OneHappyIsland! ???????☀️?☕️⚽️??⛳️??? ?? @bouchravanpersie @gertrudekuijt @kuyt

Een foto die is geplaatst door Robin van Persie (@robinvanpersie) op