Levante en Valencia spelen gelijk in Derby van Valencia

admin • 16:45, 02-09-2018 / Laatste Update: 21:50, 04-01-2024

Het duel tussen stadgenoten Levante en Valencia heeft geen winnaar opgeleverd. Na een ruststand van 2-1 in het voordeel van Levante, eindigde de derby in 2-2. Valencia wacht daarmee nog op de 1e overwinning van het seizoen.

Roger opende in de 13e minuut de score namens de nummer 15 van vorig seizoen. De Rus Denis Tsjerisjev, met 4 doelpunten indrukwekkend op het WK, maakte 3 minuten later alweer gelijk.

Pingel

Roger zette de thuisclub uit het noorden van de stad in de 34ste minuut opnieuw op voorsprong. Valencia, gekwalificeerd voor de Champions League, kreeg kort na rust een strafschop die werd benut door aanvoerder Daniel Parejo. Levante speelde het laatste kwartier met 10 man nadat Coke met 2 gele kaarten naar de kant moest.

Valencia haalde in 3 duels pas 2 punten, Levante heeft er 4.