LOL! Pissige Swart belt commentator Driessen op tijdens Heerenveen - Ajax

LOL! Pissige Swart belt commentator Driessen op tijdens Heerenveen - Ajax

admin • 08:28, 28-11-2016 / Laatste Update: 14:37, 05-01-2024

Ajax-icoon Sjaak Swart heeft zondagmiddag weer eens van zich laten horen. Swart was het tijdens het duel tussen sc Heerenveen en Ajax absoluut niet mee eens met scheidsrechter Danny Makkelie. De arbiter gaf geel aan Ajax-captain Davy Klaassen in het uitduel met Heerenveen, omdat hij een schwalbe zou hebben gemaakt. Het betekende de vijfde prent voor Klaassen, met een schorsing tot gevolg. Dus pakte de boze Mister Ajax de telefoon en belde Leo Driessen, Fox Sports-commentator van dienst.

Tirade

Driessen had, zo legt hij uit in zijn column bij RTL, uiteraard zijn telefoon op stil staan. Toen de commentator, die in de valpartij van Klaassen geen schwalbe zag, maar evenmin een strafschop, na afloop van het duel zijn voicemail afluisterde, trof hij een tirade aan van de man die zeventien jaar in het eerste van Ajax speelde.

Lees ook: Van de Beek grapt: 'Zal vragen of hij er nog steeds zo over denkt'

Schwalbe

'Hé Leo, hee, ja je neemt niet op hè, zag je dat niet, hoe kom je er nou bij dat dat geen penalty was?', brieste Swart. 'En dan ook nog eens geel geven aan Davy voor een schwalbe! Laat me niet lachen! Die scheids, hoe heet ie eigenlijk, die kan er dus helemaal niks van. Die was al weer net zo anti-Ajax als alle andere scheidsrechters. Altijd fluiten ze tegen ons... Nou de groeten.'

Lees ook: 'Bosz weet het toch voor elkaar te krijgen om er een goed team van te maken'